We staan klaar om
u te helpen!

Zo neemt u contact met ons op

Heeft u een vraag, kritiek, positieve feedback of wilt u ons gewoon een bericht sturen; u kunt altijd contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon, mail of door het contactformulier te gebruiken.

Wellicht vindt u het antwoord op uw vraag meteen in de meest gestelde vragen op onze supportpagina. Op die pagina vindt u ook een aantal artikelen, die u kunt gebruiken als introductie en handleiding voor verschillende gedeelten van ons systeem.

Bekijk in het linker zijvenster de 3 populairste supportartikelen of ga naar support om het antwoord op uw vraag te vinden.

Onlinebooq ApS
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Denemarken
VAT ID: DK38303473

Mail: support@onlinebooq.nl
Tel: (+45) 23 96 69 68

Contactformulier

Lees eerst onze meest gestelde vragen.

Onlinebooq is het eenvoudigste agendaprogramma op internet

Ik heb verschillende online agenda’s geprobeerd en Onlinebooq is eenvoudig en snel te installeren. Tussen het moment dat ik de demo probeerde tot ik mijn gebruikersinterface had ingesteld zaten slechts 10 minuten. Mijn klanten zijn erg tevreden over Onlinebooq, omdat ze geen codes e.d. hoeven te onthouden. Ze kunnen thuis of op het werk naar de website gaan en hun afspraken inplannen; eenvoudig en snel. Het is zo eenvoudig, dat ook mijn oudere patiënten inmiddels online reserveren.

Ole Petersen Ole Petersen, OP Massage Toon meer beoordelingen