We staan klaar om
u te helpen!

Zo neemt u contact met ons op

Heeft u een vraag, kritiek, positieve feedback of wilt u ons gewoon een bericht sturen; u kunt altijd contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon, mail of door het contactformulier te gebruiken.

Wellicht vindt u het antwoord op uw vraag meteen in de meest gestelde vragen op onze supportpagina. Op die pagina vindt u ook een aantal artikelen, die u kunt gebruiken als introductie en handleiding voor verschillende gedeelten van ons systeem.

Bekijk in het linker zijvenster de 3 populairste supportartikelen of ga naar support om het antwoord op uw vraag te vinden.

Onlinebooq ApS
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Denemarken
VAT ID: DK38303473

Mail: support@onlinebooq.nl
Tel: (+45) 23 96 69 68

Contactformulier

Lees eerst onze meest gestelde vragen.
Een eenvoudige berekening om geautomatiseerde spam te voorkomen

Vergemakkelijkt mijn werkdag

Onlinebooq is en blijft gewoon eenvoudig. Het is eenvoudig om aan de slag te gaan, eenvoudig om overzicht te krijgen en eenvoudig om te gebruiken; zowel voor mijn klanten als voor mijzelf. Ik heb beslist meer klanten gekregen door online te gaan, omdat iedereen het internet dagelijks gebruikt. Mijn klanten kunnen nu 24/7 een afspraak inplannen. Het is leuk om de statistieken te bekijken en inzicht te krijgen in de momenten waarop klanten daadwerkelijk reserveren. Bij mij is tussen 02:00 en 04:00 het enige moment waarop niet gereserveerd wordt. Op zondag (als ik gesloten ben) krijg ik 12% van mijn reserveringen. Begrijp niet dat ik ooit zonder heb gekund. De telefoon gaat nog maar zelden en als je alleen werkt is dat heerlijk.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Kapster