We staan klaar om
u te helpen!

Zo neemt u contact met ons op

Heeft u een vraag, kritiek, positieve feedback of wilt u ons gewoon een bericht sturen; u kunt altijd contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon, mail of door het contactformulier te gebruiken.

Wellicht vindt u het antwoord op uw vraag meteen in de meest gestelde vragen op onze supportpagina. Op die pagina vindt u ook een aantal artikelen, die u kunt gebruiken als introductie en handleiding voor verschillende gedeelten van ons systeem.

Bekijk in het linker zijvenster de 3 populairste supportartikelen of ga naar support om het antwoord op uw vraag te vinden.

Onlinebooq ApS
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Denemarken
VAT ID: DK38303473

Mail: support@onlinebooq.nl
Tel: (+45) 23 96 69 68

Contactformulier

Lees eerst onze meest gestelde vragen.

200% meer reserveringen door alleen maar over te stappen naar Onlinebooq

Mijn oude reserveringssysteem werkte niet optimaal en mijn klanten bleven me bellen in plaats van online te reserveren. Met Onlinebooq loopt mijn zaak beter. We krijgen online misschien wel twee keer zoveel nieuwe klanten als voorheen. Het systeem werkt feilloos, de support is ontzettend goed en er worden met alle plezier verbeteringen aan het systeem ontwikkeld. Ik stap nooit meer over! Ik heb de kliniek GodKrop voor massage en wellness en voor mij is het van onschatbare waarde geweest om over te stappen naar een feilloos reserveringssysteem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Toon meer beoordelingen