Een selectie uit onze
tevreden klanten

Mijn klanten houden van online reserveren en wij houden van Onlinebooq

Ik gebruik Onlinebooq nu ruim een half jaar. Het is eenvoudig in gebruik voor mijn kliniek en voor mijn klanten. Het werk wordt aanmerkelijk vergemakkelijkt, doordat mensen zelf reserveren. Het systeem voorkomt bovendien dat er typefouten optreden; iets wat bij een telefonische reservering wel kan gebeuren. Als we ergens over twijfelen of we iets willen omzetten, werkt Onlinebooq sneller om ons daarbij te helpen.

Anne Marie Anne Marie, Fysiotherapeut Toon meer beoordelingen

200% meer reserveringen door alleen maar over te stappen naar Onlinebooq

Mijn oude reserveringssysteem werkte niet optimaal en mijn klanten bleven me bellen in plaats van online te reserveren. Met Onlinebooq loopt mijn zaak beter. We krijgen online misschien wel twee keer zoveel nieuwe klanten als voorheen. Het systeem werkt feilloos, de support is ontzettend goed en er worden met alle plezier verbeteringen aan het systeem ontwikkeld. Ik stap nooit meer over! Ik heb de kliniek GodKrop voor massage en wellness en voor mij is het van onschatbare waarde geweest om over te stappen naar een feilloos reserveringssysteem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Toon meer beoordelingen

Helpt me tijdens mijn werk

Onlinebooq helpt me tijdens mijn werk, met automatische functies zoals herinneringen per sms en e-mail. Goede service en een open dialoog over systeemuitbreidingen.

Michael Eis Michael Eis, Lichaamstherapeut Toon meer beoordelingen

Eenvoudig te installeren. Maakt de goede aanbevelingen waar.

Bij WellnessKompagniet gebruiken we Onlinebooq sinds dag één en het reserveringssysteem maakt de goede aanbevelingen zonder twijfel waar. Het was eenvoudig te installeren en naar onze wensen in te richten. Bovendien was de provider van onze website enthousiast toen het systeem in onze website geïntegreerd moest worden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Toon meer beoordelingen

Dit systeem is een blijvertje

Ik gebruik Onlinebooq al langere tijd, omdat ik het systeem beter en eenvoudiger in gebruik vind voor mijn klanten dan mijn voormalige systeem. Daarnaast is de snelle support ook een groot voordeel. Die staat altijd voor me klaar als ik vragen heb. Onlinebooq is een product dat voortdurend bezig is om het systeem up-to-date te houden, waarbij je als ondernemer zelf kunt bepalen of je gebruik wilt maken van deze functies.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograaf Toon meer beoordelingen

Het is een eenvoudig en overzichtelijk systeem

Ik heb klanten die zeggen dat ze klant zijn geworden bij mij, omdat ik Onlinebooq gebruik en dat ze dat een eenvoudig en overzichtelijk systeem vinden. Zelfs mensen die niet gewend zijn om met computers te werken vinden het eenvoudig om een afspraak in te plannen. Ik vind het fijn dat ik eenvoudig in contact kan komen met mijn klanten.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Kapster Toon meer beoordelingen

Vergemakkelijkt mijn werkdag

Onlinebooq is en blijft gewoon eenvoudig. Het is eenvoudig om aan de slag te gaan, eenvoudig om overzicht te krijgen en eenvoudig om te gebruiken; zowel voor mijn klanten als voor mijzelf. Ik heb beslist meer klanten gekregen door online te gaan, omdat iedereen het internet dagelijks gebruikt. Mijn klanten kunnen nu 24/7 een afspraak inplannen. Het is leuk om de statistieken te bekijken en inzicht te krijgen in de momenten waarop klanten daadwerkelijk reserveren. Bij mij is tussen 02:00 en 04:00 het enige moment waarop niet gereserveerd wordt. Op zondag (als ik gesloten ben) krijg ik 12% van mijn reserveringen. Begrijp niet dat ik ooit zonder heb gekund. De telefoon gaat nog maar zelden en als je alleen werkt is dat heerlijk.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Kapster Toon meer beoordelingen

Het is een supereenvoudig programma om mee te werken

Mijn klanten van MassageKompagniet houden van het eenvoudige online reserveringssysteem en wij houden van onze leverancier, Onlinebooq. De service is van topkwaliteit en we krijgen snel antwoord op onze vragen en goede hulp als zich problemen voordoen. Het systeem is opgebouwd met een simpele logica, zodat de meeste mensen zich zonder hulp kunnen redden.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Masseur Toon meer beoordelingen

Onlinebooq is het eenvoudigste agendaprogramma op internet

Ik heb verschillende online agenda’s geprobeerd en Onlinebooq is eenvoudig en snel te installeren. Tussen het moment dat ik de demo probeerde tot ik mijn gebruikersinterface had ingesteld zaten slechts 10 minuten. Mijn klanten zijn erg tevreden over Onlinebooq, omdat ze geen codes e.d. hoeven te onthouden. Ze kunnen thuis of op het werk naar de website gaan en hun afspraken inplannen; eenvoudig en snel. Het is zo eenvoudig, dat ook mijn oudere patiënten inmiddels online reserveren.

Ole Petersen Ole Petersen, OP Massage Toon meer beoordelingen

Klaar om het zelf uit te proberen?

Nu u heeft gelezen wat anderen van ons systeem vinden, is het tijd om het zelf uit te proberen.

Probeer Onlinebooq 14 dagen gratis en vrijblijvend. In die tijd kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig het is. Geloof onze klanten niet gewoon op hun woord; probeer het zelf.

Probeer gratis

Uw voordelen

  • Goedkoop & eenvoudig
  • Prijzen vanaf € 13 / maand
  • SMS herinneringen
  • E-mail herinneringen
  • Geen opstartkosten